Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

PocketJet printers

Mobiel printen en werken

U werkt vaak onderweg in de auto? Zit u vaak op een congres of vergaderlocatie en wilt u snel wat printen? 

De Brother PocketJet mobiele printers zijn ideaal voor u! Klein, makkelijk mee te nemen in uw koffer of laptoptas of met een dockingstation op het dashboard van uw auto of boot, overal kunt u printen met de mobiele printers van Brother. Of het nu gaat om nette documenten op losse A4-vellen of papier van de rol op A4-breedte, de Brother PocketJet heeft er een oplossing voor.

Er zijn 5 verschillende PocketJet modellen. De verschillen worden bepaald door de afdrukdichtheid ( 200 dpi of 300 dpi ) en de communicatiemogelijkheden zoals Bluetooth of Ad-Hoc WLAN (alleen WiFi verkeer tussen printer en uw computer).

Brother PocketJet printers

De Brother PocketJet printers zijn echt mobiele printers. Ontwikkeld voor gebruik in situaties waar andere printers moeilijk inzetbaar zijn zoals voertuigen en vaartuigen. De PocketJet printers werken op 12V. Ze zijn standaard voorzien van een AC/DC adapter maar ook een auto-aansluiting of accupack zijn beschikbaar. De PocketJet printers zijn licht van gewicht en daardoor echt draagbaar.

Bekijk hieronder de PocketJet printers en hun uitbreidingsmogelijkheden. Vanwege de vele configuratiemogelijkheden houden we deze producten niet zelf in voorraad. Levering meestal binnen 10 werkdagen maar hou rekening met een uitloop naar 15 werkdagen.

Naar boven