Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

Dymo

DYMO is een bekende speler op het gebied van Labelprinters en etikettenmakers. Het biedt een compleet assortiment aan producten voor kantoor, warenhuis, werkplaats, thuis en zelfs in het klaslokaal.

Van eenvoudige reliëftoestellen, handmatige labelers en desktopproducten tot draagbare apparatuur voor de industrie, producten die op computers zijn aangesloten, toonaangevende software en online service, DYMO staat klaar om uw taken te vereenvoudigen en u te helpen professioneler voor de dag te komen.
 
Vanaf het begin van Dymo in 1958 als een bedrijf in reliëflabels in Californië is het merk uitgegroeid tot een bedrijf dat op mondiaal niveau opereert. In 2005 werd Dymo aangekocht door Newell Rubbermaid, een Fortune 100-bedrijf, en sindsdien heeft Dymo de productlijnen uitgebreid met software voor contactbeheer, scanoplossingen voor visitekaartjes (CardScan), weegapparatuur voor post en verzendingen en online postzegel-etiketten.

Voor de meeste toepassingen is er wel een labelprinter of tapeprinter te vinden. Natuurlijk met de bijbehorende etiketten en tapes.

In de komende jaren is Dymo van plan verder uit te breiden in gebieden waar men mogelijkheden ziet om de taken van mensen door innovatieve technische oplossingen te vereenvoudigen. Onderdeelnamen zijn o.a. LabelWriter, LabelManager, CardScan, D1 tapes, Rhino etc.

Naar boven