Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

Leitz Icon

Leitz Icon, de nieuwe veelzijdige labelprinter

De Leitz Icon labelprinter is er voor bijna al je labelwensen. Er zijn labels en etiketten in diverste maten. Van plastic tot papieren labels en tapes. Flexibiliteit omdat je kunt printen in verschillende richtingen en de etiketten of labels kunt afsnijden op het door jou gewenste formaat.

De Leitz Icon labelprinter is Wi-Fi compatibel zodat je kunt printen waar je ook bent.

Door de hoge printsnelheid van de Leitz labelprinter kun je snel en efficient werken, de Icon print tot wel 200 labels per minuut, een zeer snelle printer dus.

Bekijk de TV reclame, klik hier

Meerdere formaten uit 1 rol mogelijk

Het automatische snijsysteem van de Leitz Icon zorgt er voor dat je verschillende formaten heel simpel uit de zelfde rol kunt maken.

Eenvoudig te gebruiken

Om met de Icon labelprinter te kunnen werken heb je een cartridge met daarin de rol etiketten of label nodig. Je plaatst de cartridge in de printer en je kunt printen. De rol of labels worden van zelf geladen. Maar naast dat het makkelijk is in gebruik is het ook nog eens een slimme printer. De printer weet namelijk zelf hoeveel etiketten er nog op de rol zitten of hoeveel lengte er nog op de rol beschikbaar is. Handig dus om te weten en op tijd nieuwe rollen te bestellen. De cartridges zijn gemaakt van karton en kunnen geheel gerecycled worden.

Mobiel werken

De Leitz Icon is klaar voor het moderne kantoor. Je kunt er mee werken vanaf je iPad, iPhone and Android telefoon of tablet. Natuurlijk kun je er ook mee werken via de PC met Windows of OS/X. Via Wi-Fi of USB werkt de Leitz Icon ook prima.

iPad App is beschikbaar in de App storeiPhone App is beschikbaar in de App storeAndroid App is beschikbaar in de Google Play Store
De Leitz Icon is er voor iedereen!

Naar boven