Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

MyParcel

Labelwinkel is officieel partner van MyParcel en heeft voor de gebruikers van MyParcel de juiste printers en etiketten in voorraad. Velua, het moederbedrijf van Labelwinkel is al meteen vanaf de start van MyParcel in 2010 een enthousiaste gebruiker en heeft veel ervaring met deze verzendmethode. We kunnen en zullen u goed adviseren hoe u gebruik maakt van het MyParcel platform.

Wat is MyParcel?

MyParcel is een geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken website voor het aanmelden en afdrukken van zendingen bij PostNL pakketdienst. MyParcel koopt groot in bij PostNL en daardoor kan een kleine tot middelgrote verzender met veel lagere tarieven verzenden dan wanneer je rechtstreeks bij PostNL Pakketdienst aangesloten bent. Je kunt klein beginnen en onbeperkt doorgroeien en zoals altijd wordt het goedkoper naarmate je meer verzendt.

Wij hebben de printers voor je MyParcel verzendetiketten

Alle labelprinters die wij hier aanbieden zijn met het MyParcel platform getest en door MyParcel goedgekeurd. Het zijn labelprinters die etiketten op A6 formaat (10x15 cm) kunnen afdrukken en die vriendelijk geprijsd zijn.

Kijk eens naar de Dymo LabelWriter 4XL. Geschikt voor starters maar zeker juist ook voor de mensen die al wat meer verzenden. Het printen van etiketten wordt een stuk makkelijker dan met de A4 vellen met etiketten. Wij werken zelf met MyParcel en printen onze etiketten op de Dymo 4XL. Wij hebben ervaring hiermee en het werkt goed samen met MyParcel software, een betrouwbare keuze.

Of kijk eens naar de Zebra GK420 serie. Een snelle en betrouwbare partner tijdens je werk.

Wil je meer weten over MyParcel? Vraag ons gerust om meer informatie.

Lees ook het blog artikel bij MyParcel over het werken met A6 printers.

Naar boven